Siirry pääsisältöön
Kaakkois-Suomen Näkövammaisten logo.
Kaakkois-Suomen Näkövammaisten logo.

Ta­pah­tu­mia

Nokkosperhonen_kukassa.

Tällä sivulla

Kesäleiri 2.-4.8.2023 Loma- ja kokoushotelli Marjolassa, Lappeenrannassa.

Kesäleiriä vietimme liikunnan ja käsityökurssin merkeissä. Joka aamu jumpattiin jonka jälkeen lenkkeilimme. Pelasimme pihapelejä mm. mölkkyä aurinkoisessa Marjolassa. Toisena leiripäivänä teimme opastetun kaupunkikierroksen Lappeenrannan kaupungissa. Vietimme myös aikaa satamassa sekä hiekkaveistosalueella. Käsityökurssilaiset tekivät avaimen periä ja jalkakylpyporeita.


Näkövammaisten liiton kesäpäivät 9.-11.6. Jyväskylässä.

Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta osallistui yhteensä 55 henkilöä kesäpäiville. Ohjelmassa oli mm. Mihin menet äänikirja? -paneelikeskustelua sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. Lauantaina oli mahdollista osallistua Päijänne-risteilylle tai tutustua Aalto2-museokeskukseen ja Aallon perusnäyttelyyn tai käydä Naissaaressa ja Pandan tehtaanmyymälässä. Illalla nautimme liitton tarjoaman 95-vuotisjuhlaillallisen.


Kevätleiri 31.3.-2.4.2023 Loma- ja kokoushotelli Marjolassa, Lappeenrannassa.

Kevätleiriä vietimme liikunnan- ja käsityökurssin merkeissä. Liikunnan ohjaajan johdolla jumppailtiin ja lenkkeiltiin sekä kisailtiin joukkueina talviolympialaisten merkeissä. Lajeina oli mm. tandemhiihtoa ja köydenvetoa. Käsityökurssilla koristeltiin mm. kukkaruukkuja.

Leirin päätteeksi pidettiin 2.4. kevätkokous.

Hiekkaveistos.
Koristeltu_kukkaruukku.