Näkövammaisten Kesäpäivät Kuopiossa

AURINKOISTA KEVÄÄN ODOTUSTA SINULLE, HYVÄ JÄSEN!
TÄSSÄ TIETOA TÄRKEÄSTÄ TAPAHTUMASTA!

NÄKÖVAMMAISTEN KESÄPÄIVÄT KUOPIOSSA

Yhdistyksen kesäretki tehdään näkövammaisten valtakunnallisille Kesäpäiville Kuopioon. Kesäpäivät järjestetään 15. – 17.6. 2018. Tapahtumapaikkana on hotelli Scandic Kuopio, Kuopion sataman ja Kallaveden äärellä. Tarjolla on mukavaa ohjelmaa, savolaisuuteen ja Kuopioon tutustumista sekä rentoa yhdessä oloa.

Alustava ohjelma

Kesäpäiväohjelma alkaa 15.6. klo 16.00 tervetuliaiskahveilla, joiden jälkeen saadaan ensituntuma savolaisuudesta klo 17. Ilta jatkuu risteilyllä Kallaveden maisemissa.

Lauantaina juhlistetaan 90-vuotiasta Näkövammaisten liittoa menneeseen ja tulevaan katsovalla miniseminaarilla. Vieraana on myös kirjailija Antti Heikkinen.
Päivällä tutustutaan Kuopioon ja iltapäivällä on vaihtoehtoisina ohjelmina tutustuminen Puijon alueeseen tai entiseen Kuopion sokeainkouluun. Kolmantena vaihtoehtona makupaloja savolaisesta ruokakulttuurista.

Lauantai-illan päättää päivällinen, jonka lomassa savolaista huumoria. Illan päätteeksi laitetaan jalalla koreasti.

Sunnuntaiaamun vaihtoehtoisina ohjelmina ovat Kuopion tuomiokirkossa järjestettävä jumalanpalvelus tai tutustuminen kuopiolaiseen museokohteeseen (vahvistuu myöhemmin).

Majoitus (2 yötä 2 hh huoneissa, sisältäen aamiaisen) on hotellissa Scandic Kuopio tai Sokos Hotel Puijonsarvessa. Yhdistys tekee hotellivaraukset.

Ilmoittautumiset ja omavastuu-osuus

Sitoutuvat ilmoittautumiset Kesäpäiville 11.4. mennessä Kasun toimistoon, p. 044 555 8637 tai sähköpostissa: kasu@kymp.net. Muistutamme, että ilmoittautumisen yhteydessä kerrotte mahdollisesta erityisruokavaliostanne ja muista erityistarpeista. Kesäpäivien järjestelyjä varten on hyvin tärkeää saada tietoa lauantain vaihtoehtoisiin ohjelmiin osallistumisesta, joten pyydämme kertomaan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kesäpäivien omavastuu-osuus 125 euroa / hlö (myös avustajille) on maksettava 11.5. mennessä yhdistyksen tilille: FI05 5750 0120 2396 04. Omavastuu sisältää kuljetuksen, majoituksen 2 yötä 2 hh (sis. aamiaiset), NKL:n tarjoamat kahvit tulo- ja lähtöpäivänä, päivällisen lauantaina sekä Kesäpäivien ohjelman. On mahdollista majoittua myös 1 hh huoneissa (Sokos Hotel Puijonsarvi). Omavastuu 1 hh huoneessa majoittuville on 220 euroa.

Kaikki paikallisyhdistykset tukevat omia jäseniä omavastuun maksamisessa. Sen takia älä maksa heti koko summaa, vaan kysy paikallisyhdistykseltäsi kuinka paljon joudut maksamaan Kesäpäivistä. Liikaa maksettuja omavastuuosuuksia ei palauteta.

Kaakkois-Suomen Näkövammaiset ry tukee osallistujia maksamalla jokaisen puolesta 50 euroa.

Yhteiskuljetus järjestetään Kotkasta Kouvolan, Lappeenrannan ja Imatran kautta Kuopioon. Tarkempaa tietoa Kesäpäivien ohjelmasta ja kuljetuksesta seuraavassa jäsentiedotteessa. Näkövammaisten liitto tiedottaa Kesäpäivistä myös Airut-lehdessä. 

KEVÄTTÄ JA AURINGONPAISTETTA ODOTELLEN

Markku Mikkola                                            Tiia Harju
puheenjohtaja                                              toiminnan koordinaattori