EKNV jä­sen­tie­do­te

JÄSENTIEDOTE 2/2020
Etelä-Karjalan Näkövammaiset ry                             
Valtakatu 26 A 1
53100 LAPPENRANTA
P. 040 486 0056

sähköposti: ek.nakovammaisetry@pp.inet.fi
kotisivu: www.kasun.fi/etela-karjalan-nakovammaiset
facebook: www.facebook.com/eknvry

Suomen hallitus on 16.3.2020 linjannut yleiseen korona epidemiaan liittyen yhdistysten kokoontumistilat suljettaviksi ja rajoittaa yleiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Lisäksi yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet).

Etelä-Karjalan Näkövammaiset ry noudattaa hallituksen ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ohjeistuksia ja kaikki yhdistyksen kerhot ja tapahtumat on peruttu 31.5.2020 asti vallitsevan korona epidemian vuoksi.

Yhdistyksen toimistolla ei ole toistaiseksi henkilökohtaista asiakaspalvelua. Yhteydenotot toimistolle vain puhelimitse tai sähköpostilla ke ja to klo 10-14. Muina aikoina voit jättää vastaajaan viestin tai ottaa yhteyttä puheenjohtaja Susanna Kovasiniin puhelin 041 440 3967, sähköposti: susanna.kovasin@gmail.com

Yhdistys tiedottaa seuraavista tapahtumista ja toiminnan käynnistämisestä jäsentiedotteessa 3/2020, joka ilmestyy tilanteen rauhoituttua.

Myös Näkövammaisten liiton toiminnassa on rajoituksia. Asiakastapaamiset ja yleisötilaisuudet on toistaiseksi peruttu.  Toimeentuloturvan asiantuntija Vuokko Jantunen on tällä hetkellä tavoitettavissa ainoastaan puhelimitse ja sähköpostilla. Vuokon puhelinnumero 050 526 3725 ja sähköpostiosoite vuokko.jantunen@nkl.fi. Ota yhteyttä Vuokkoon matalalla kynnyksellä, jos joku asia mietityttää.

Susanna Kovasin
Puheenjohtaja

Annukka Laitinen
Toimistosihteeri